Prin PNI „Anghel Saligny”

CJ Suceava vrea să atragă 287 de milioane de lei pentru modernizarea de drumuri judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, vineri, că în şedinţa din această săptămână a deliberativului vor fi introduse pe ordinea de zi câteva proiecte în vederea depunerii cererilor de finanţare pentru mai multe proiecte de modernizare a unor drumuri judeţene prin Programul Naţional de Investiţii (PNI) „Anghel Saligny”.

Potrivit lui Gheorghe Flutur, este vorba despre lucrări de modernizare de  drumuri judeţene, realizare de poduri, precum şi de ample lucrări de consolidare.

Valoarea totală a proiectelor este de peste 287 de milioane de lei.

Drumurile modernizate vor trece prin 25 localităţi din întreg judeţul, localităţi cu peste 65.000 de locuitori.

„Aceste fonduri vor completa sumele importante de bani pe care administraţia judeţeană le-a alocat deja pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene,  astfel încât vom avea o  modernizare de amploare a drumurilor din întreg judeţul” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: