Rădăuţeanca Elisaveta Cîrdei a împlinit 100 de ani

> Ea a îndemnat generaţiile tinere „să muncească”

Rădăuţeanca Elisaveta Cîrdei a sărbătorit miercuri, 20 octombrie, împlinirea a 100 de ani

Bătrâna a fost felicitată inclusiv de primarul de Rădăuţi, Bogdan Loghin. Fiind întrebată ce vrea să transmită la cei 100 de ani generaţiei tinere, Elisaveta Cîrdei a spus: „să muncească!”.

Ea a precizat că a ajuns la această vârstă pentru că „nu a stat degeaba, nu a băut şi nu a fumat”.

Elisaveta Cîrdei s-a născut în data de 20 octombrie 1921, în localitatea bucovineană Igieşti, astăzi în Ucraina. Fiind refugiată, la Rădăuţi femeia a ajuns în 1951, unde a muncit toată viaţa în calitate de croitoreasă.

„Primarul Bogdan Loghin i-a dăruit un buchet de flori, un plic, o diplomă şi un tort doamnei Elisaveta Cîrdei din Rădăuţi, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani” a transmis Primăria Rădăuţi. (N.B.; Foto: Primăria Rădăuţi)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: