La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni

Doar candidaţi vaccinaţi cu schemă completă, trecuţi prin boală sau testaţi negativ pentru Covid-19

Jandarmeria Suceava a informat ieri că la proba de verificare a cunoştinţelor pentru examenul de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni pot participa doar candidaţii vaccinaţi cu schemă completă, trecuţi prin boală sau testaţi negativ pentru Covid-19.

IJJ Suceava a precizat că sâmbătă, 23 octombrie, începând cu ora 9, la sediul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, va avea loc proba scrisă de verificare a cunoştinţelor pentru cei 126 candidaţi declaraţi admişi.

„În vederea prevenirii răspândirii SARS-CoV-2, conform normelor legale în vigoare, la proba de concurs au acces doar candidaţii care:

> sunt vaccinaţi împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

> se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2;

> prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

> prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore” a transmis Jandarmeria Suceava.

Sursa citată a precizat că, la intrarea candidaţilor în spaţiul unde are loc proba, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, pe baza unui document scris pe care îl vor avea în copie (certificat verde digital Covid-19 printat şi/ sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen), care se va păstra la dosarul de concurs.

Candidaţilor care nu fac dovada că se află într-una din situaţiile de mai sus nu li se va permite accesul la probe, iar pentru aceştia procedura de admitere va înceta.

De asemenea, candidaţii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei în locul desfăşurării probei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: