Din cauza stării de sănătate a unui actor

Spectacolul „Kebab”, programat pentru azi, a fost suspendat

Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava (TMMVS) a anunţat suspendarea spectacolului „Kebab”, programat pentru astăzi de la ora 19.

„Regretăm această situaţie neprevăzută, motivată de starea de sănătate a unuia dintre actori. Vom reveni cu informaţii despre reprogramarea spectacolului” a transmis TMMSV.

Instituţia a informat că spectatorii care au achiziţionat bilete pentru acest spectacol pot opta pentru utilizarea acestora astfel: 1. Banii se pot recupera în funcţie de modalitatea de achiziţie:

> pentru biletele achiziţionate de la sediul teatrului spectatorii vor putea recupera banii de la casierie, programul acesteia fiind de luni-vineri între orele 13 – 16; > pentru biletele achiziţionate online, contravaloarea acestora va fi returnată direct în contul din care s-a efectuat plata biletelor în urma solicitării făcute către www.blt.ro; 2. Biletele achiziţionate pot fi utilizate pentru reprezentaţiile viitoare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: