Proiectul de încălzire a bazarului, imposibil de modificat!

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut, miercuri, un apel la înţelegere către comercianţii din bazar, solicitându-le să accepte ceea ce li se cere pentru a se putea introduce căldura în centrul comercial.

„Primăria Suceava are un proiect de încălzire a bazarului. S-a pornit destul de greu, s-a lucrat foarte mult la partea de proiectare, aproape 6 luni, pentru că e foarte dificil de obţinut avizele de la ISU. Am fost în bazar. Se lucrează foarte bine. Avem asigurată finanţarea din acel credit din Trezorerie” a spus Lungu.

El a subliniat că este vorba despre un proiect „care trebuie respectat cu sfinţenie”.

„Din acel proiect nu se poate schimba o virgulă. Dacă noi schimbăm proiectul aprobat pentru modernizarea bazarului, nu putem obţine aviz de la ISU, deci nu poate funcţiona bazarul” a explicat primarul.

El a menţionat că mai mulţi comercianţi l-au contactat şi au cerut să se întâlnească cu el spre a discuta cu proiectantul în sensul modificării proiectului.

„Vă spun cu tot respectul: nu se poate modifica o virgulă în proiect. Ca atare, mutăm chioşcurile de câte ori este nevoie, astfel încât să putem implementa acest proiect. Este tot solicitarea dumneavoastră, a reprezentanţilor comercianţilor din bazar să ducem căldura în bazar. Ne ţinem de cuvânt, facem acest lucru, dar vă rog să mutăm chioşcurile aşa cum spune proiectantul, pentru că altă soluţie nu este” a declarat primarul.

Ion Lungu le-a cerut comercianţilor din bazar să fie înţelegători. „Fac un apel pentru înţelegere, dar proiectul nu-l putem modifica. Doamne fereşte să-l închidem în loc să dăm căldură în el!” a mai spus Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: