Vicepreşedintele PNL Bogdan Gheorghiu:

PNL susţine în Parlament introducerea obligativităţii certificatului verde pentru activităţi economice, în afară de cele esenţiale

Ministrul Culturii, deputatul de Suceava Bogdan Gheorghiu, vicepreşedinte PNL, a declarat, ieri, că PNL susţine în Parlament introducerea obligativităţii certificatului verde pentru activităţi economice, în afară de cele esenţiale.

„Pentru sectoarele culturale şi creative, ceritficatul verde este deja o normaliate. Toţi organizatorii de evenimente ştiu deja cât de importantă este existenţa acestui instrument pentru a proteja atât artiştii, cât şi publicul. Este, totodată, instrumentul prin care şi-au putut desfăşura activitatea, fără a bloca fluxurile economice” a spus deputatul liberal.

El are câteva întrebări pentru cei care consideră că acest certificat este o formă de discriminare.

„Pe cei care consideră că este o formă de discriminare îi întreb: Când v-aţi angajat ultima dată v-aţi simţit discriminat că vi se cerea adeverinţa medicală care atesta că sunteţi apt de muncă? Dar când părinţii trebuie să prezinte adeverinţa medicală pentru intrarea în colectivitate a copilului, tot o practică discriminatorie vi se pare?” a întrebat Gheorghiu.

El spune că vaccinarea este cea mai uşoară formă de imunizare împotriva SARS-CoV-2.

„Da, PNL susţine în Parlament introducerea obligativităţii certificatului verde pentru activităţi economice, în afară de cele esenţiale. 18.863 de cazuri noi, 574 de decese şi 1.805 pacienţi la ATI este bilanţul sumbru de astăzi (marţi – n.n.). Susţin în continuare, pentru că am încredere în medici, faptul că vaccinarea este cea mai uşoară formă de imunizare împotriva acestui virus care a luat prea multe vieţi” a conchis Bogdan Gheorghiu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI