Lupte greco-romane

LPS Suceava, vicecampioană naţională pe echipe

Cinci luptători din delegaţia condusă de Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan s-au remarcat la concursul de la Constanţa.

LPS Suceava a ocupat locul 2 în clasamentul pe echipe la Campionatul Naţional de lupte greco-romane pentru cadeţi ce s-a desfăşurat la Constanţa.

Din delegaţia condusă de antrenorii Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan s-au remarcat Gavril Dediu (51 de kilograme), Georgian Straton (55 de kilograme), Iustin Vodă (60 de kilograme), Paul Moroşan (65 de kilograme) şi Anrias Olteanu (110 kilograme)

În paralel, la Constanţa a avut loc şi Cupa României pentru seniori, concurs în care luptătorul sucevean Codruţ Ştefanachi a cucerit medalia de bronz la categoria 77 de kilograme.

Antrenorii suceveni au ţinut să mulţumească firmei Trutzi, conducerii LPS Suceava, Palatul Copiilor şi restaurantului Melody pentru susţinere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: