5 aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când îți cumperi o mașină de spălat

O mașină de spălat performantă îți face viața mai ușoară, ocupându-se de curățarea rufelor murdare în mod eficient, scutindu-ne de efort și garantând totodată cele mai bune rezultate. Prin urmare, achiziționarea unei mașini de spălat trebuie să vizeze cât mai multe aspecte tehnice pentru a putea face o alegere reușită.

Există o mulțime de mașini de spălat în comerț, iar oferta Demax reprezintă un bun exemplu în acest sens. Cu toate acestea, cu cât sunt mai multe mașini de spălat în ofertă, cu atât mai dificil va fi să faci o alegere. De aceea este important să stabilești o listă cu aspecte ce nu ar trebui să îți scape din vedere atunci când cumperi o mașină de spălat.

În rândurile următoare ne-am propus să îți prezentăm 5 dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi o mașină de spălat:

Capacitatea mașinii de spălat

Majoritatea mașinilor de spălat au o capacitate de spălare de 5-6 kg de rufe, însă asta nu înseamnă că nu există și excepții, ci dimpotrivă. În ultima vreme sunt tot mai des întâlnite modelele cu capacitate mare de spălare, de la 7 kg până la 9-10 kg.

Prin urmare, atunci când îți cumperi masina de spalat va trebui să stabilești mai întâi care este cantitatea de rufe pe care vrei să o speli într-un singur ciclu.

De regulă, ai nevoie de o capacitate mare de spălare atunci când speli cantități mari de rufe în mod frecvent, mai ales dacă familia ta este formată din mai mulți membri.

Dacă locuiești singur, atunci este puțin probabil să ai nevoie de o capacitate de spălare prea mare. Astfel, va trebui să te gândești foarte bine la acest detaliu înainte de a face o alegere.

Numărul de programe

Rareori poți spăla toate rufele cu un singur program, iar asta deoarece pot fi destul de variate. Sunt realizate din materiale diferite, folosindu-se proceduri diferite și totodată au culori diferite. De aceea, vei avea nevoie de câte un program pentru fiecare tip de rufe, astfel încât să te asiguri că spălarea lor se face fără probleme.

Prin urmare, un număr mare de programe îți garantează libertatea de a alege mereu cele mai bune condiții de spălare în funcție de tipul de rufe puse la spălat.

Consumul

Trăim într-o perioadă în care optimizarea costurilor reprezintă un detaliu ce ar trebui să ne preocupe zilnic. Prin urmare, atunci când îți cumperi electrocasnice, consumul acestora nu poate fi ignorat. Iar acest detaliu este și mai important atunci când îți cumperi o mașină de spălat.

Atât consumul de apă cât și cel de energie ar trebui să fie cât mai redus, astfel încât să poți face economii de-a lungul timpului.

Producătorul mașinii de spălat

Există o mulțime de producători de mașini de spălat, însă probabil doar câțiva dintre ei ți-au câștigat încrederea. Prin urmare, dacă preferi aparatele electrocasnice aflate sub un brand anume, atunci acesta ar putea fi un alt detaliu de care să ții cont.

Beko, Arctic, Miele, Samsung și Daewoo sunt doar câțiva dintre cei mai cunoscuți producători de mașini de spălat rufe!

Prețul

În final, un ultim aspect pe care ar trebui să îl ai în vedere atunci când îți cumperi o mașină de spălat este prețul acesteia. Stabilește un buget iar astfel îți va fi mai ușor să găsești o mașină de spălat pe care să ți-o poți permite și care să nu te dezamăgească.

Acestea sunt așadar cele mai importante 5 aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când îți cumperi o mașină de spălat rufe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: