Ziua Cooperării Europene 2021, marcată şi la Suceava

 > Evenimente s-au desfăşurat în nouă localităţi din România şi din Ucraina

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Suceava a anunţat că Ziua Cooperării Europene 2021 a fost marcată prin campania „Proiecte fără graniţe – România – Ucraina”.

Campania a fost derulată în perioada 20 septembrie – 15 octombrie 2021, incluzând nouă evenimente regionale, organizate în aria programului, atât în România, cât şi în Ucraina. Evenimentele s-au desfăşurat în România la Suceava, Botoşani, Tulcea, Baia Mare, Satu Mare, iar în Ucraina la Cernăuţi, Ivano-Frankivsk, Uzhgorod şi Izmail.

Potrivit sursei citate, cele nouă evenimente regionale au adus faţă în faţă beneficiari ai programului şi jurnalişti, cu scopul de a face cunoscute rezultatele proiectelor finanţate, aportul pe care îl au acestea la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor din aceste comunităţi aflate în zona de graniţă, dar şi cel de a promova cooperarea transfrontalieră ca instrument valoros, util pentru a răspunde unor probleme comune. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: