ANAF atenţionează:

Val de e-mailuri false trimise în numele instituţiei

> Nu deschideţi e-mailurile provenite de la adresa info@anaf.ro!

Agenţia Naţională de Ad-ministrare Fiscală (ANAF) a atenţionat că un val de e-mailuri false sunt trimise în numele instituţiei de pe o adresă ce nu aparţine ANAF.

„Emailuri false în numele ANAF! Nu deschideţi emailurile provenite de la info@anaf.ro!” transmite Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

ANAF a informat contribuabilii asupra unui val de mesaje transmise prin e-mail, care utilizează denumirea, precum şi coordonatele instituţiei (număr telefon, adresa poştală).

ANAF a precizat că nu are deschisă adresa respectivă de e-mail.

„Persoanelor juridice, dar şi celor fizice, care recepţionează aceste mesaje, în care sunt informate despre discrepanţe în evidenţa fiscală, le recomandăm să nu deschidă mesajele şi nici ataşamentele acestora” se mai arată în comunicatul ANAF. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: