Amenzi pentru o firmă din Suceviţa

> Aceasta a admis un transport încărcat cu material lemnos peste prevederile avizului şi a comis nereguli la introducerea datelor în aplicaţia SUMAL 2.0

Poliţiştii suceveni au sancţionat o societate comercială din Suceviţa care a admis un transport de material lemnos peste prevederile avizului de însoţire şi a introdus în aplicaţia SUMAL 2.0 fotografii ale camionului în care nu se vede încărcătura, aşa precum prevede legea.

Ansamblul auto a fost oprit pentru control miercuri, 13 octombrie, pe DC 44 Voievodeasa, comuna Suceviţa. Şoferul, de 42 ani, care este şi administratorul societăţii comerciale ce a admis transportul, a prezentat pentru control avizele de însoţire pentru materialul lemnos transportat.

Inventarierea încărcăturii a arătat că în vehicul erau 39,97 mc de lemn rotund de esenţă răşinoase, cu un plus de 3,80 mc faţă de cantitatea înscrisă în avizele de însoţire, conform carnetelor de inventariere întocmite de reprezentanţii Ocolului Silvic Marginea.

Drept urmare, societatea comercială reprezentată de bărbatul de 42 de ani s-a ales cu două amenzi. Totodată, lemnul transportat suplimentar a fost confiscat şi predat în custodia Ocolului Silvic Marginea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: