Amenzi în urma controalelor pentru prevenirea pestei porcine

 > Inspectori sanitari veterinari, alături de poliţişti şi jandarmi, au efectuat verificări în pieţele şi târgurile din cinci localităţi ale judeţului

Zeci de controale pentru prevenirea pestei porcine africane au avut loc în târgurile, pieţele şi aglomerările de animale din localităţile Baia, Marginea, Bogdăneşti, Mălini şi Vicovu de Sus.

Verificările s-au desfăşurat în perioada 13-17 octombrie, la acestea participând inspectorii sanitari veterinari din cadrul DSVSA Suceava, alături de poliţişti şi jandarmi.

În cadrul acţiunii au fost efectuate controale în şase târguri, pieţe şi aglomerări de animale, fiind verificate 17 autovehicule care transportau porci, dar şi 11 comercianţi.

Drept urmare, au fost constatate două contravenţii privind normele sanitare veterinare şi siguranţa alimentelor, ambele sancţionate cu amenzi în valoare totală de 1.500 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: