34 de elevi confirmaţi cu Covid

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava a anunţat, luni, că alte 34 de clase de la mai multe unităţi şcolare vor face în perioada următoare învăţământ online, după confirmarea a 53 de noi cazuri de Covid-19.

Potrivit ISJ Suceava, au fost confirmaţi cu Covid 34 de elevi, dintre care câte trei elevi de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava şi Şcoala Gimnazială Zamostea.

Totodată, au fost confirmate cu Covid 14 cadre didactice, trei angajaţi din rândul personalului didactic auxiliar şi doi angajaţi din rândul personalului nedidactic.

Ca urmare, 34 de clase vor avea activitatea cu prezenţa fizică suspendată, între care câte trei clase de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava şi Şcoala Gimnazială Zamostea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: