Senatorul Ioan Stan, după criticile deputatului Bogdan Gheorghiu:

Să spună o singură realizare a sa în Fălticeni, în afară de fotografii şi tăieri de panglici la obiective finanţate de PSD

Senatorul PSD de Suceava Ioan Stan, preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, a declarat, vineri seara, că nu a fost luat prin surprindere de reacţia vicepreşedintelui PNL, deputatul Bogdan Gheorghiu, care l-a criticat după ce senatorul l-a acuzat pe Gheorghe Flutur că nu se ocupă de problemele judeţului pentru că vrea să facă „politică mare”.

„Nu pot afirma că reacţia dlui Bogdan Gheorghiu m-a luat pe neaşteptate. A fost mereu omul de serviciu al preşedintelui PNL Suceava şi e de înţeles această postură, având în vedere că altfel nu ar fi prins niciodată un loc eligibil pe lista deputaţilor PNL. Prin urmare, trebuie să ia apărarea celui care l-a pus din pix acolo, pentru că altfel ar fi rămas un obscur om de presă locală” a declarat Stan.

Senatorul PSD sucevean i-a transmis deputatului liberal că, spre deosebire de acesta, el este la al şaselea mandat de parlamentar, din care la patru alegeri parlamentare a candidat pe liste şi  de două ori a fost ales uninominal, iar într-un mandat cu peste 74% din voturile alegatorilor.

„Ar fi absurd sa creadă cineva ca poţi obţine un asemenea procent dacă nu te ocupi de problemele ivite în colegiul tău electoral” a spus Stan.

În ceea ce priveşte realizările sale ca politician de Suceava, Ioan Stan spune că niciodată nu a considerat potrivit să vorbească despre ele.

„De data aceasta voi prezenta doar câteva rezultate care se datorează tocmai activităţii mele politice. Nu toate, ca să nu-l pun pe domnul Gheorghiu într-o postură jenantă. Şi asta pentru că fie chiar nu este un om informat, fie pentru că respectivele realizări îl deranjează atât pe el, cât şi pe şeful său de partid. Înclin să cred că ultima variantă este cea adevărată, dar nu înţeleg de ce.

 Îl deranjează oare pe domnul Gheorghiu fondurile pe care am reuşit să le atrag pentru DN 18, DN 17, centura Sucevei sau centura Rădăuţiului? Îl supără faptul că am reuşit să obţin finanţarea pentru pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc? Sau faptul că am reuşit să înapoiez cetăţenilor din Coşna, Dorna Candreni, Dorna Arini şi Poiana Stampei  aproximativ 20.000 ha de pădure? Că am înapoiat bisericilor şi mănăstirilor în jur de 16.000 ha de pădure? Şi să nu uit de fondurile atrase prin PNDL 2, când Suceava a fost pe primul loc în ţară  atât la numărul de proiecte finanţate, cât şi ca sumă de bani primită pentru realizarea acestora. Îl deranjează şi această realizare? Ca să nu mai vorbesc despre eforturile depuse pentru obţinerea finanţării spitalului din Fălticeni” a arătat Ioan Stan.

El îl întreabă însă pe deputatul Bogdan Gheorghiu ce a făcut pentru zona Fălticeni pe care o reprezintă.

„Dumneavoastră, ca deputat de Fălticeni, deja la al doilea mandat (şi de fiecare dată prin redistribuire), aveţi vreo contribuţie la realizarea Bazei de Agrement din Fălticeni? La modernizarea Bibliotecii Municipale din Fălticeni? Aveţi vreo contribuţie la finanţarea spitalului din oraş? Aţi contribuit cu ceva la absorbţia fondurilor pentru apă, canal, şcoli, dispensare pentru localităţile din zonă? Cu ce vă puteţi lăuda? Cu ce aţi ajutat judeţul? În afară de fotografii şi tăieri de panglici la obiective finanţate de PSD? Efectiv, nu ştim. Poate ne spuneţi! O singură realizare vrem să ne spuneţi” a transmis Ioan Stan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: