„Rencontres francophones”

Miercuri, 20 octombrie 2021, de la ora 18, Alianţa Franceză din Suceava continuă seria activităţilor derulate în cadrul proiectului „Les apres-midi francophones – la Francophonie dans la communauté”, cu întâlnirea online „Rencontres francophones”.

Activitatea, coordonată de prof. Daniela Sandu,  îi va avea ca invitaţi pe Guillaume Delhommeau, Claudine Pouteau, Séverine Rolan,  profesori ai Liceul „Ambroise Paré” din Laval, Franţa, prezenţi la Suceava în cadrul proiectului „Trouver sa voie… Oser l’Europe!”, un proiect de parteneriat strategic finanţat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+, în parteneriat cu Colegiul Tehnic ,,Petru Muşat” Suceava.

Profesorii de limba franceză vor avea ocazia să descopere oraşul Laval, situat în departamentul Mayenne, regiunea Pays de la Loire, sistemul de învăţământ francez şi vor participa la un dialog privind derularea de proiecte în spaţiul francofon.

„Întâlnirea va reprezenta o bună ocazie, pentru toţi profe-sorii de franceză participanţi, de a împărtăşi opinii şi experienţe referitoare la proiectele interculturale şi activităţile francofone desfăşurate în cadrul instituţiilor de învăţământ din care fac parte” au transmis organizatorii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: