Senatorul Ioan Stan, replică pentru Gheorghe Flutur:

Prefer să rămân un politician „anonim” şi să ajut primarii din judeţ 

…decât să fiu un politican celebru pentru minciunile gogonate aruncate în campania electorală

 Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan a transmis, sâmbătă, un comunicat de presă în care i-a răspuns liderului PNL Gheorghe Flutur (conform căruia Ioan Stan e un anonim preşedinte de filială, un papagal care semnează comunicate trimise de la centru şi o trompetă locală pusă să-l atace).

Prefer să promovez legi în interesul românilor

În replică, Ioan Stan a arătat că preferă oricând să fie un politician „anonim” care îşi face treaba, decât să fie un politician celebru „pentru că ştie a scrie cu oi pe dealuri”.

„Prefer să fiu un politician «anonim» care aduce bani pentru localităţile din judeţ, decât să fiu un politician celebru pentru că am omorât găini. Fiţi liniştit, românii nu au uitat episodul gripei aviare.  Prefer să rămân «anonim» şi să promovez legi în interesul românilor, decât să fiu un politician celebru pentru o statuie din gheaţă ridicată în cinstea Elenei Udrea. Şi nici nu am cărat zăpadă cu roaba pentru dânsa ca să se dea cu sania. Prefer să rămân un politician «anonim» şi să ajut primarii din judeţ să acceseze fonduri pentru şcoli, canalizare, apă, dispensare, drumuri etc., decât să fiu un politican celebru pentru minciunile gogonate aruncate în campania electorală, cu autostrăzile care trec prin munţi, cu aeroportul de la Floreni, cu cea mai mare tabără internaţională de la Bucşoaia, cu încă două spitale ipotetice, etc.” a spus Ioan Stan.

El i-a mai transmis lui Gheorghe Flutur că preferă să rămână un politician „anonim” decât să devină celebru pentru că, peste noapte, a devenit, din preşedinte de CJ, „doctor”.

Oamenii încă aşteaptă să fie puse în practică promisiunile din 2016

„Prefer să rămân un politician «anonim» şi să fac câte ceva pentru judeţul nostru, chestii practice, care se cer rezolvate şi pentru care trebuie făcut lobby, pentru care trebuie discutat cu miniştri, prim-miniştri sau alţi factori de decizie, decât să fiu celebru pentru planurile de pe hârtie, care rămân numai pe hârtie şi sunt folosite de la o campanie electorală la alta” a spus Ioan Stan.

Totodată, el a amintit că oamenii încă aşteaptă să fie puse în practică promisiunile din 2016, cu Parcul Industrial al Sucevei şi investitorii din Germania, Austria, Elveţia, Cehia, Polonia, Serbia, care chipurile făceau coadă la uşa lui Gheorghe Flutur ca să dea bani judeţului.

„Şi apropo de promisiuni neonorate, fie că acceptaţi sau nu, aţi greşit că l-aţi sprijinit pe domnul Cîţu în locul celui care v-a ajutat când aveaţi nevoie de ajutor, respectiv domnul Orban. Inclusiv colegul dvs. liberal, domnul Orest Onofrei, v-a atras atenţia că aţi luat-o pe un drum greşit făcând asta. A avut dreptate!

Şi să ştiţi că prefer oricând să rămân un politician «anonim» decât să fiu un politician celebru pentru «cel mai mare ou din lume».

Da, dle Flutur, prefer să fiu un politician «anonim» care contează, decât un politician celebru pentru absurdităţile spuse sau făcute” a conchis Ioan Stan. (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI