Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu, deranjat că senatorul Ioan Stan desconsideră presa din judeţul Suceava:

Este halucinant cum un fost şef de IAS se erijează într-un evaluator al activităţii jurnalistice

Vicepreşedintele PNL, deputatul de Suceava Bogdan Gheorghiu a răspuns, ieri, criticilor pe care i le-a adus senatorul PSD Ioan Stan, preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, în special faţă de aprecierea că ar fi rămas „un obscur om de presă locală” dacă nu ar fi fost promovat de Gheorghe Flutur pe listele de deputaţi.

„Nimic din ultima declaraţie a domnului Stan nu a fost demn de atenţie, cu excepţia părerii sale despre ceea ce înseamnă a fi om de presă în judeţul Suceava. Este halucinant cum un fost şef de IAS se erijează într-un evaluator al activităţii jurnalistice” a spus deputatul Bogdan Gheorghiu.

Ministrul demis al Culturii arată că nu remarcile la adresa sa l-au surprins, ci desconsiderarea faţă de ceea ce înseamnă să fii parte a comunităţii de presă locală.

„Obscuritatea, domnule senator, este atributul activităţii dumneavoastră parlamentare, nicidecum atributul activităţii mele jurnalistice, eu fiind ales de colegi din toată ţara Preşedinte al Asociaţiei Televiziunilor Locale şi Regionale din România. Mulţi alţi colegi din presa suceveană au demonstrat şi demonstrează competitivitate la nivel naţional, atât în audiovizual, cât şi în presa scrisă” a arătat deputatul PNL.

El a adăugat că a constatat cu amărăciune „lejeritatea” cu care Ioan Stan cataloghează, de la înălţimea celor şase mandate, activitatea jurnaliştilor din Suceava ca fiind una „obscură”.

„Conform afirmaţiilor dumneavoastră, orice om de presă din Suceava care nu accede într-o funcţie administrativă la nivel naţional rămâne în obscuritate. Doar un strident dispreţ faţă de ceea ce înseamnă activitatea jurnalistică vă poate determina să faceţi astfel de afirmaţii” a conchis Bogdan Gheorghiu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI