Din partea fundaţiei „Mereu Aproape” şi Sika România

Elevii Şcolii Gimnaziale din Bălcăuţi au primit cărţi şi rechizite

Fundaţia „Mereu Aproape” şi Sika România au anunţat printr-un comunicat de presă că au donat, pentru 111 elevi din 11 şcoli din ţară, pachete educaţionale multidisciplinare şi rechizite. Copiii provin din zone unde accesul la lecţiile online este dificil, printre acestea numărându-se şi Şcoala Gimnazială din Bălcăuţi.

„Cea mai mare provocare a acestui an pentru dascăli şi pentru elevi este să recupereze golurile din ultimul an şi jumătate şi să continue într-un ritm susţinut învăţarea. Cu atât mai mult, educaţia rămâne o prioritate în cadrul programelor noastre şi, de fiecare dată când avem ocazia, dezvoltăm proiecte prin care ajungem la cât mai mulţi copii pentru a creşte motivaţia lor pentru învăţare şi încrederea în forţele proprii. Ne încântă faptul că echipa Sika România a ales să marcheze ziua companiei printr-un proiect dedicat copiilor de care fundaţia are grijă, un nou proiect în rândul celor pe care le desfăşurăm constant împreună” a declarat Alessandra Stoicescu, preşedintele fundaţiei „Mereu Aproape”.

Proiectul face parte din campania „Lăsaţi-mă să învăţ”, al cărei scop este scăderea ratei analfabetismului, reducerea abandonului şcolar şi oferirea de oportunităţi de educaţie nonformală pentru copii din familii modeste, dar cu rezultate foarte bune la învăţătură. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: