Câmpulung Moldovenesc

Amendă pentru un bărbat care transporta 2,5 mc de cherestea fără documente

Poliţiştii suceveni au depistat un transport de material  lemnos fără documente de provenienţă duminică, 17 octombrie, în Câmpulung Moldovenesc.

O patrulă a oprit pentru control o autoutilitară condusă pe Calea Bucovinei de un bărbat (42 ani) din Cajvana. În vehicul era material lemnos prelucrat. Şoferul a recunoscut că nu deţine niciun document de provenienţă al materialului lemnos, fapt confirmat şi de verificările în aplicaţia SUMAL 2.0.

Încărcătura a fost inventariată de angajaţii Ocolului Silvic Pojorâta, rezultând 2,49 mc de cherestea (răşinoase), în valoare totală de 1.790 de lei.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodie pădurarului de la OS Pojorâta. Totodată, şoferul a fost amendat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: