Tentativă de furt la staţia hidrometrică Iţcani

O tentativă de furt a fost semnalată, vineri seara, la staţia hidrometrică din Iţcani, de unde hoţii au încercat, probabil, să fure un senzor.

Pe strada Grigore Alexandru Ghica din Suceava se află o staţie automată hidrometrică, de unde se fac mai multe măsurători pe râul Suceava. Staţia este administrată de Sistemul de Gospodărire al Apelor (SGA) Suceava.

Vineri, la ora 6, un angajat al SGA Suceava s-a deplasat la staţia Iţcani în vederea efectuării măsurătorilor zilnice, totul fiind în regulă. Dar în jurul orei 18, când a revenit pentru cea de-a doua măsurătoare a zilei, a constatat că plasa din sârmă a porţii de acces în staţie era tăiată.

Cu această ocazie, administratorul nu a constatat lipsa vreunui bun.

În acest caz sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii „tentativă la infracţiunea de furt calificat”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: