O petrecere la Boroaia, cu 20 de participanţi, oprită de poliţişti

> Organizatorul şi persoanele nevaccinate au fost amendate

Poliţiştii suceveni au întrerupt o petrecere organizată joi seara, la un restaurant de pe raza comunei Boroaia, la care participau şi persoane nevaccinate, a informat IPJ Suceava.

În urma unei sesizări anonime, poliţiştii s-au deplasat la localul respectiv, unde au identificat aproximativ 20 de persoane. Un localnic a declarat că el este cel care a organizat petrecerea.

Din numărul total de persoane, patru nu deţineau certificatul verde electronic. Drept urmare, cele patru persoane nevaccinate au fost amendate. Cu amendă de 2.000 de lei s-a ales şi organizatorul evenimentului.

Poliţia Suceava a subliniat că poliţiştii utilizează dispozitivele electronice din dotare pentru verificarea certificatelor verzi care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală şi au atenţionat cu privire la legalitatea procurării şi utilizării acestor documente.

Totodată, poliţiştii au precizat că acţiunile de prevenire a răspândirii virusului continuă.

În acest context, IPJ Suceava a transmis sucevenilor un apel la responsabilitate şi respectarea legislaţiei pentru prevenirea răspândirii Covid-19. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: