Gheorghe Flutur:

Ioan Stan e un anonim preşedinte de filială, un papagal care semnează comunicate trimise de la centru…

Prim-vicepreşedintele PNL, preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur, a transmis, vineri, un mesaj la adresa lui Ioan Stan despre care spune că e o trompetă locală pusă să-l atace, un anonim preşedinte de filială şi un papagal care semnează articole de la centru.

„Văd că pe cei din PSD îi doare amarnic adevărul atunci când le dovedesc că sunt laşi şi au un limbaj dublu. Au dat jos un guvern şi nu îşi asumă guvernarea, pentru că nu ar vrea să se erodeze. Acum este momentul ca o lume întreagă să vadă că cei de la PSD sunt laşi şi iresponsabili. Au pus o trompetă locală să mă atace, pe anonimul preşedinte al PSD Suceava, de care aproape nimeni nu a mai auzit în ultima vreme. Este vorba despre Ioan Stan, care a devenit un papagal care doar semnează articole venite de la centru. Aşa că eu vreau acum să le transmit celor care îi scriu articolele că aici la Suceava acest individ şi organizaţia pe care o conduce sunt cunoscuţi ca frânari ai dezvoltării judeţului” a spus Gheorghe Flutur.

El a reamintit despre „dezastruosul” program al PSD „Suceava – utilităţi şi mediu”, prin care s-au îngropat pentru 30 de ani nu mai puţin de 60 de primării.

„Sunt 60 de primării care nu au reţele de gaze naturale, aşa cum ar fi trebuit să se întâmple prin implementarea acestui program, dar în schimb vor plăti în fiecare an un împrumut colosal de peste 80 de milioane de euro. Asta este marca PSD” a spus Flutur.

El a mai arătat că cei din PSD au întârziat peste 7 ani construcţia şoselelor de centură ale municipiilor Suceava şi Rădăuţi, şi a trebuit să vină Guvernul PNL să le finalizeze.

„Au început un spital la Fălticeni, la Ioan Stan acasă, şi a durat 30 de ani până când a venit din nou un guvern PNL să îl finalizeze. Şi, foarte grav, proiectul pentru autostrada A7 a fost făcut de PSD doar până la Paşcani şi a trebuit să vină PNL pentru a se prelungi traseul autostrăzii până la Suceava şi Siret” a spus Gheorghe Flutur.

El i-a explicat lui Ioan Stan că s-a întors în politica mare pentru a pune în aplicare programe care să ducă la dezvoltarea acestui judeţ.

„Da, Ioan Stan, am mai fost în politica mare şi am făcut treabă pentru acest judeţ. De aceea populaţia m-a şi votat trei mandate de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, iar în fiecare mandat PNL a avut singur majoritatea în deliberativul judeţean. M-am întors în politica mare să deblochez autostrada A7 pentru ca Suceava să fie legată de Bucureşti. Da, Ioan Stan, m-am întors în politica mare să dăm drumul la gaz metan pentru mai multe localităţi din judeţul Suceava. Asta în timp ce voi aţi păcălit populaţia cu nişte cutii montate la poarta gospodăriilor, pe care le-aţi vopsit o dată la patru ani pentru a le fura voturile. Da, Ioan Stan, m-am întors în politica mare pentru a lupta să reducem decalajele între Moldova şi celelalte provincii ale ţării. Voi aţi lăsat Moldova săracă sperând că veţi lua voturi din pomeni date o dată la patru ani” a transmis vineri Gheorghe Flutur. El a adăugat că pentru că acum vremurile sunt grele îi invită pe cei din PSD la construcţie.

„Asumaţi-vă răspunderea şi nu staţi prin tufişuri ca nişte laşi, crezând că veţi putea păcăli populaţia propunând din opoziţie verzi şi uscate. Şi încă ceva. De Dragnea ce mai spuneţi? Să vă aduc aminte de când aţi semnat cu Stănescu şi apoi v-aţi internat în spital, asta după ce, iniţial, de la Dumbrăveni, l-aţi propus pe Liviu Dragnea candidat la Preşedinţia României. Românii trebuie să ştie că PNL şi-a asumat răspunderea. Te aştept, Ioan Stan, la o discuţie faţă în faţă şi nu te mai ascunde după comunicate de presă scrise de alţii” a transmis în final Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: