Viceprimarul Lucian Harşovschi atenţionează din nou:

Cei care parchează în zonele marcate de la punctele de colectare a deşeurilor riscă amenzi şi ridicarea maşinii

Viceprimarul Lucian Harşovschi le-a atras atenţia din nou şoferilor care parchează în zonele marcate de la punctele de colectare a deşeurilor că riscă să fie amendaţi şi să li se ridice autovehiculele, deoarece împiedică efectuarea unui serviciu public, respectiv ridicarea deşeurilor.

„Cu toţii ne dorim un oraş curat, cetăţeni şi administraţie deopotrivă. De aceea este imperios necesar ca deşeurile să fie ridicate de către operatorul de salubrizare” a spus viceprimarul.

El a subliniat că acest lucru se poate realiza dacă nu sunt blocaje la punctele de colectare, motiv pentru care în prezent se refac toate marcajele haşurate cu galben din faţa punctelor de colectare din municipiul Suceava.

„Revin cu rugămintea de a nu se parca pe marcajele respective în intervalele orare menţionate pe plăcuţele adiţionale. În caz contrar, există riscul ca maşinile să fie ridicate, iar conducătorul auto să fie sancţionat cu o amendă cuprinsă între 200 – 4000 lei” a menţionat viceprimarul.

Lucian Harşovschi a transmis că regulile trebuie respectate, precizând că acţiunile de ridicare a maşinilor parcate necorespunzător vor continua. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: