Până la finalul anului

Romsilva va pune la dispoziţia populaţiei încă 700.000 mc de lemn de foc

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că a vândut direct populaţiei, până în prezent, 1.065.229 mc lemn pentru foc, iar până la finalul anului va pune pe piaţă direct către persoanele fizice interesate alţi peste 700.000 mc.

Astfel, până la finalul anului, Romsilva asigură furnizarea unui total de circa 1,7 milioane mc de lemn pentru foc din pădurile proprietatea publică a statului.

În acest moment, în depozitele ocoalelor silvice din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva se află un stoc de circa 250.000 mc de lemn pentru încălzirea locuinţelor.

Preţul mediu de valorificare a lemnului pentru foc din acest an este de 183,21 lei, fără TVA; preţul variază în funcţie de specie, sortiment şi locul de livrare. Numeroase ocoale silvice din cadrul Romsilva asigură, contra cost, şi transportul lemnelor pentru foc.

Toate preţurile şi volumele de lemn pentru foc sunt afişate la sediile ocoalelor silvice din cadrul Romsilva şi, în format electronic şi centralizat, pe pagina de internet Rosilva.ro, la secţiunea „Disponibil lemn pentru foc”, informaţiile fiind actualizate periodic. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: