Încă 26 de elevi şi 8 angajaţi din învăţământ cu Covid-19

> Prin urmare, alte 26 de clase trec la învăţământul online

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava a anunţat, miercuri, că alte 26 de clase de la şcoli şi grădiniţe din judeţ vor suspenda activităţile cu prezenţa fizică şi vor trece la învăţământul online, după ce 34 de elevi şi angajaţi din învăţământ au fost depistaţi cu infecţie cu noul coronavirus.

ISJ Suceava a informat că au fost depistaţi cu Covid-19 26 de elevi, dintre care trei de la Liceul cu Program Sportiv Suceava şi câte doi de la Colegiul Tehnic Rădăuţi, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava şi Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava. Câte un elev s-a îmbolnăvit în mai multe unităţi din Gura Humorului, Fălticeni, Rădăuţi, Suceava, Budeni.

Dintre angajaţii din învăţământ infectaţi cu SARS-CoV-2, şapte sunt cadre didactice din Suceava, Pleşeşti, Rădăuţi.

S-a îmbolnăvit şi un angajat din rândul personalului nedidactic de la GPP „Căsuţa piticilor” Gura Humorului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: