Deputatul Ioan Balan, care a suferit de o formă gravă de Covid, spune că a scăpat doar pentru că fusese vaccinat

Îi îndemn pe toţi să se pună la adăpost prin vaccinare, pentru că este o boală cumplită

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan, care a fost infectat cu SARS-CoV-2, spune că doar vaccinarea a fost şansa să scape cu viaţă din lupta cu virusul şi îi îndeamnă pe toţi să se vaccineze împotriva Covid-19 şi să respecte măsurile de protecţie sanitară.

Deputatul Ioan Balan, vaccinat încă din luna februarie cu ambele doze, se pregătea să facă a treia doză de vaccin când a contactat virusul şi a trecut prin momente de cumpănă.

El spune că doar faptul că fusese vaccinat l-a salvat.

„Încă văd că există o dezbatere foarte mare dacă trebuie sau nu trebuie făcut vaccinul şi pot spune – ca unul care a trecut prin această boală cumplită – că, dacă nu eram vaccinat, probabil că nu mai avea cine să transmită acest mesaj” a spus Balan.

El a transmis celor care mai cred că e o simplă răceală că se înşeală amarnic.

„Nu vreau să-mi amintesc cum este să te ia cu salvarea de acasă, la limita pierderii cunoştinţei, cu afectare pulmonară, şi să te gândeşti, de pe targă, dacă nu cumva vezi poarta casei pentru ultima dată” a spus deputatul.

El a menţionat că a fost internat la un spital din Bucureşti, unde a văzut cazuri dramatice, cu familii aduse împreună pentru tratament, din care doar unul sau chiar niciunul au mai plecat acasă.

„Văd că sunt unii oameni puşi în mişcare de nu ştiu ce resorturi care fac eforturi să convingă pe alţii să nu se vaccineze. Dacă nu vreţi să o faceţi personal e alegerea dumneavoastră, dar nu influenţaţi pe alţii, pentru că s-ar putea să-i aveţi pe conştiinţă” a spus Ioan Balan.

El a subliniat că a trecut prin boală şi că a suferit o formă gravă a acesteia, iar dacă nu ar fi fost vaccinat…

„Este atât de uşor să te pui la adăpost cu un simplu vaccin, şi de aceea vă rog să o faceţi pentru voi, pentru familie şi pentru prietenii voştri” a transmis deputatul Ioan Balan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI