Bilca

Bărbat evacuat din casă de poliţişti

> După o zi petrecută în barurile din localitate, şi-a bătut soţia întoarsă de la serviciu

O femeie de 47 de ani, din comuna Bilca, a fost nevoită să apeleze la ajutorul autorităţilor din cauza soţului agresiv.

Potrivit relatării sale, ea a fost bătută fără niciun motiv real de soţul în vârstă de 50 de ani, miercuri, 13 octombrie.

Atunci, femeia s-a întors de la muncă în jurul orei 18 şi a fost întâmpinată de soţul său, care îşi petrecuse întreaga zi la baruri din localitate, astfel că se afla în stare de ebrietate. „Din motive neclare”, bărbatul a început să-i adreseze femeii expresii jignitoare, iar apoi a lovit-o cu palmele peste faţă.

Femeia a apelat 112, iar poliţiştii au pus capăt agresiunii prin emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. În baza lui, bărbatul a fost evacuat din casă. Totodată, el este cercetat penal pentru violenţă în familie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: