Shannen Doherty împărtăşeşte experienţa ei, în luna dedicată conştientizării pericolului cancerului de sân

Shannen Doherty a postat imagini cu ea însăşi de la data primului şi celui de-al doilea diagnostic de cancer, cu speranţa că „toţi vom fi mai pregătiţi şi mai familiarizaţi cu modul în care arată cancerul”. Imaginile postate pe Instagram în Luna conştientizării cancerului de sân o surprind în cursul tratamentului urmat. În prima dintre ele, un selfie, Doherty este surprinsă sângerând din nas, în timp ce în cea de-a doua, o poză făcută de altcineva, actriţa este în pat în pijama.

„Este drăguţ? Nu, dar aşa arată adevărul şi speranţa mea este ca arătând acestea să fim cu toţii mai educaţi, mai conştienţi de modul în care se prezintă cancerul”, descria actriţa imaginile.

Actriţa a continuat relatând că prin postarea imaginilor ea speră că poate încuraja şi alte persoane nu doar să meargă în mod regulat la control dar şi să „depăşească frica şi să înfrunte tot ceea ce ar putea avea în faţă”.

Actriţa a descris apoi în detaliu prima şi cea de-a doua experienţă cu cancerul, începând din 2015, atunci când a fost diagnosticată cu cancer la sân. „Am avut o mastectomie şi am făcut chimioterapie şi radioterapie. Îmi curgea sânge din nas de la chimioterapie. Nu cred că vreunul din voi a trecut prin asta. Eram mai mult decât extenuată”.

Pozele lui Doherty vin în continuarea mai multor interviuri în care actriţa a relatat despre decizia ei de a continua lucrul în timp ce se luptă cu cancerul în stadiul patru. Aceasta include un interviu la The Kelly Clarkson Show, unde relata că diagnosticul a dus la concedierea ei, chiar dacă descoperise „o întreaga gamă de emoţii” ca actor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: