Ion Lungu nu exclude o a şasea candidatură la funcţia de primar al Sucevei

Primarul Sucevei, Ion Lungu, pare că şi-a modificat opţiunile în ceea ce priveşte o nouă candidatură la funcţia de primar al Sucevei.

Dacă înaintea alegerilor locale din toamna anului trecut anunţa că este ultima dată când va candida pentru funcţia de primar, poziţie menţinută pe parcursul mai multor luni, în conferinţa de presă de miercuri, el a evitat să fie tranşant şi a lăsat să se înţeleagă că nu exclude o nouă candidatură.

„Niciodată nu am pus problema candidaturii. Eu nu lucrez electoral. Îmi doresc să fiu sănătos. Sunt un om serios şi vreau să fac ceea ce am promis sucevenilor. Să fim sănătoşi!” a spus Ion Lungu.

Întrebat dacă exclude o eventuală nouă candidatură, Ion Lungu a fost evaziv: „Îmi doresc să duc acest mandat bine la capăt. În rest, sunt concluziile dumneavoastră. Nu am spus nimic”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: