Handbal masculin, Divizia A

CSU II din Suceava ţine piept cu tinerii echipelor de top

Echipa a doua a CSU din Suceava participă în eşalonul secund al handbalului românesc cu una dintre garniturile cu cea mai mică medie de vârstă. Deşi a reuşit doar o singură victorie în cele patru etape disputate până în prezent, tânăra formaţie pregătită de antrenorul Vasile Boca a avut în faţă, în fiecare meci, echipe având în componenţă jucători cu mare experienţă competiţională.

În partidele cu Magnum Botoşani şi CSU Galaţi, sucevenii au avut de înfruntat handbalişti cu un trecut bogat în primul eşalon valoric, dar şi jucători de mare perspectivă. Mai mult, în ultimul meci de campionat, când au evoluat împotriva celor de la CSM II Vaslui, oaspeţii au avut în echipă şapte sportivi de Liga Zimbrilor. Edificator este faptul că unul dintre cei mai buni marcatori ai vasluienilor în victoria lor împotriva sucevenilor în Liga Naţională, Cumpănici, a jucat şi în partida de Divizie A, înscriind câte cinci goluri în fiecare meci.

Diferenţele de scor în partidele pierdute de CSU II din Suceava sunt realizate de obicei în partea secundă a meciuilor, când cei experimentaţi îşi pierd din răbdare din cauza ambiţiei „puştilor” şi încep să folosească forţa fizică cu preponderenţă. Totuşi, o parte din tinerii jucători suceveni începe să se obişnuiască cu duelurile aprige şi cu „călirea” inerentă în handbal.

În etapa a V-a, CSU II din Suceava se va deplasa la Iaşi pentru meciul cu Poli.

CSU II SUCEAVA – CSM II VASLUI 30-35 (15-17)

Arbitri: Emanuel Babă / Cătălin Ungureanu

CSU II Suceava: Duman, Sîrghie – Zariţchi 7, Urdă 7, Focşăneanu 4, Vizitiu 3, Petrea 3, Moldoveanu 2, Hreceniuc 2, Armanu 1, Grigore 1, Niculaie, Drăgoi. Antrenor: Vasile Boca.

CSM II Vaslui: Cioată, Hupcă – Ionescu 7, Chiratcu 6, Cumpănici 5, Dragon 5, Popa 4, Huşanu 4, Ciurescu 3, Chiriac 1, Ungureanu, Hanţaru, Tănasă, Stoica, Anton, Pătrunsu. Antrenor: Bogdan Pralea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: