Violenţe izbucnite pe fondul consumului de alcool

În cursul serii de luni, 11 octombrie, în judeţ au fost înregistrate mai multe cazuri de violenţă în familie. În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale.

Un astfel de caz s-a pro-dus în comuna Slatina, unde, potrivit martorilor, un bărbat de 34 de ani şi-a agresat părinţii.

Cercetările arată că, seara, bărbatul s-a întors acasă fiind băut. Ulterior, el a provocat un scandal. Poliţiştii au stabilit că bărbatul şi-a lovit tatăl, care a suferit leziuni minore. Acesta a refuzat îngrijiri medicale, dar a formulat plângere penală împotriva fiului său.

O femeie de 26 de ani, din Gura Humorului, a fost agresată de concubinul său de 36 de ani. Fiind băut, bărbatul a uitat să închidă poarta gospodăriei, iar din această cauză cei doi porci crescuţi de concubini au ieşit în stradă. Din acest motiv, reproşuri…

În replică, bărbatul şi-a lovit concubina, care apoi a apelat 112. Atât în acest caz, cât şi în cel precedent au fost întocmite dosare penale privind violenţă în familie.

În cel din urmă caz, poliţiştii au deschis dosar penal privind lovire sau alte violenţe. O femeie din Ipoteşti a fost agresată de prietenul de pahar al concubinului. Seara, ea a mers după bărbat ca să-l aducă acasă, acesta consumând băuturi alcoolice la domiciliul unui prieten. Din motive neclare, proprietarul locuinţei a lovit-o pe soţia prietenului. Femeia a solicitat ajutorul poliţiştilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: