Suceviţa

Transport de lemn, cu o autoutilitară cu înmatricularea suspendată

> Poliţiştii au confiscat 2,1 mc de lemn de foc şi au reţinut certificatul de înmatriculare al autovehiculului

 Poliţiştii suceveni au depistat duminică, 10 octombrie, un transport de material lemnos efectuat fără avizul de însoţire.

În jurul orei 13.45, pe DC 44 de pe raza comunei Suceviţa, a fost oprită pentru control o autoutilitară Mercedes Sprinter încărcată cu material lemnos.

Din start, şoferul a declarat că nu are aviz de însoţire pentru lemnul de foc transportat.

Astfel, încărcătura a fost inventariată la Ocolul Silvic Marginea, rezultând 2,1 mc de lemn de foc răşinoase.

Totodată, poliţiştii au constatat că autoutilitara figurează cu înmatricularea suspendată, din cauza netranscrierii transmiterii dreptului de proprietate în termenul legal de 90 de zile.

Drept urmare, au fost aplicate mai multe amenzi, inclusiv transportul de lemn fără aviz şi pentru faptul că şoferul nu avea asupra sa permisul de conducere şi actul de identitate.

Totodată, poliţiştii au confiscat lemnul transportat ilegal şi au reţinut certificatul de înmatriculare al autoutilitarei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: