La spitalele din judeţ

Program prelungit pentru investigaţiile imagistice

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Niculai Barbă a declarat, luni, după şedinţa Grupului de suport tehnic (din care fac parte reprezentanţi din cadrul Prefecturii, Consiliului Judeţean, ISU, DSP, Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, precum şi reprezentanţi ai Spitalului Judeţean Suceava şi ai celorlalte spitale din judeţ) că s-a discutat despre soluţii de prelungire a programului la secţiile de radioterapie şi imagistică din unităţile sanitare din judeţ.

Potrivit acestuia, până luni, spitalele din judeţ aveau program doar în prima parte a zilei pentru aceste investigaţii, ceea ce presupunea ca în restul zilei pacientul să fie transportat la UPU a Spitalului Judeţean Suceava pentru a fi consultat şi diagnosticat.

„Prin prelungirea programului acestei secţii, scade în mod considerabil presiunea pe Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi pe UPU Suceava” a explicat Niculai Barbă.

El a mai declarat că Spitalul Gura Humorului, dar şi spitalele din Câmpulung Moldovenesc şi Siret au făcut cunoscut că au identificat deja soluţii pentru a implementa prelungirea programului de luni până vineri  sau chiar pe durata întregii săptămâni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: