Judeţul Suceava este pe ultimul loc în ţară, cu o rată de vaccinare de 21%

> Gheorghe Flutur a făcut un nou apel la vaccinare > Potrivit lui, singura soluţie care ar putea să ne ajute să trecem mai uşor această pandemie este creşterea ratei de vaccinare în judeţ > Cele mai mici rate de vaccinare se înregistrează la Ulma, Slatina, Drăguşeni şi Vicovu de Sus

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut, ieri, în şedinţa Consiliului Judeţean un nou apel către consilerii judeţeni să se implice în convingerea populaţiei de necesitatea vaccinării împotriva infecţiei cu SARS-CoV-2.

Flutur a spus că marţi incidenţa era de 4,32 la mia de locuitori şi că din cele 28 de locuri la ATI niciunul nu era liber.

El a mai informat că au fost confirmate alte 330 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus din 2.139 de teste efectuate.

Preşedintele administraţiei judeţene a mai arătat că mai erau libere pentru pacienţi cu Covid doar 57 de locuri în spitalele din judeţ.

El a precizat că luni s-au vaccinat alte 1.086 de persoane, iar numărul total de persoane vaccinate în judeţ a ajuns la 116.690.

„Aş ruga consilierii judeţeni să-şi intensifice acţiunile de convingere. Rata de vaccinare este de 21%, este ruşinos pentru judeţul Suceava” a spus Gheorghe Flutur care a menţionat că rate mici de vaccinare sunt la Ulma, Slaltina, Drăguşeni şi Vicovu de Sus.

„Staţi de vorbă cu primari, cu lideri de opinie, cu medici de familie. Singura soluţie care ar putea să ne ajute să trecem mai uşor peste această pandemie este creşterea ratei de vaccinare în judeţul Suceava” a declarat Flutur, care a rugat consilierii judeţeni să încerce să lămurească să se vaccineze cât mai multă lume. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Hary Twatter says:

    Daca e sa pui un ‘positive spin’ poti sa spui ca judetul este pe primul loc la nevaccinati si are cele mai mari sanse sa ajunga la natural herd immunity.
    Cum majoritatea celor care pierd lupta sunt cei de visrsta a treia, sistemul de pensii va fi elevat de orice presiune.
    De ce folositi ‘noul’ cind va referiti la corona ca nu e nou – are doi ani de cind stim de el si un an de cind avem vaccin impotriva lui.
    Don’ fluturili pentru ‘actiunili di convingiri ‘ poate Semaca sa for de ajutor, ca nimeni nu vrea sa ia vaccinul la cei care au nevoie de el. Stati pe cur si asteptati sa vina oamenii la mall. De aproape un an nu am auzit de logistica, distributie program de inoculare in zonele rurale. Sau steptati sa distribuiti vaccinul cu autovehicule eco electrice care circula pe A7?

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: