Iată-l pe Timothée Chalamet în rolul lui Willy Wonka!

Timothée Chalamet şi-a pus haina de catifea şi jobenul pentru noul prolog la Charlie and the Chocolate Factory, denumit – simplu – Wonka.

Actorul de Oscar a oferit fanilor săi de pe social media prima imagine a sa în rolul lui Willy Wonka, iar presa de profil consideră deja că actorul va duce mai departe personajul cât se poate de bine, scrie Digitalspy.com.

Facând trimitere la o replică la adaptarea din 1971 a cărţii pentru copii, în care Wonka era jucat de Gene Wilder, Chalamet scria pe Instagram: „suspansul este teribil, sper că va ţine…”

Inspirat din personajele lui Roald Dahl, filmul surprinde începuturile celebrului fabricant de ciocolată şi va cuprinde şi numere muzicale semnate de Neil Hannon şi The Divine Comedy.

Paul King (Paddington 2) va semna regia filmului, al cărui scenariu l-a semnat în colaborare cu Simon Farnaby; distribuţia cuprinde nume mari precum Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Olivia Colman şi Matt Lucas.

Wonka va avea premiera pe 17 martie 2023. Pe măsură ce aşteptăm premiera lui Wonka, îl vom vedeea pe Chalamet în Dune, în care joacă rolul lui Paul Atreides, în regia lui Denis Villeneuve.

Cronica de trei stele de pe Digital Spy scrie: „Deşi nu este un film plin de acţiune, scenele dramatice nu dezamăgesc, precum aceea a unui atac al viermilor de nisip, ori un asalt exploziv de noapte. Există intrigi politice şi o încărcătură emoţională, nu doar un thriller ieftin”. Dune are premiera la noi pe 22 octombrie, pe marile ecrane, dar nu şi pe HBO.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: