Circulaţia, interzisă între orele 20 şi 5

> Măsura se aplică în municipiile Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, în comunele Pojorâta, Hârtop, Fundu Moldovei şi Iacobeni

CJSU Suceava a adoptat măsuri restrictive pentru 101 localităţi din judeţ, dintre care 16 cu rata de infectare de peste 6 cazuri la mie, 50 aflate în scenariul roşu, iar 35 în scenariul galben.

Pentru localităţile cu rată de infectare mai mare de 7,5 cazuri la mie s-au stabilit restricţii suplimentare.

Astfel, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava a adoptat luni Hotărârea nr. 178.

Printre multe altele, prin această hotărâre, s-a dispus suplimentar, pentru unităţile administrativ-teritoriale Pojorâta, Hârtop, Fundu Moldovei, Iacobeni, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc – unităţi administrativ-teritoriale unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a fost mai mare de 7,5/1000 locuitori – şi interzicerea circulaţiei între orele 20 şi 5.

Îi sfătuim pe cititorii ziarului să consulte, zilnic, secţiunea „Info coronavirus” de pe site-ul Prefecturii Suceava, unde sunt postate integral hotărârile CJSU.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: