54 de elevi şi angajaţi din învăţământul preuniversitar, confirmaţi cu Covid

> Alte  27 de clase sau grupe vor funcţiona online > Aproape 85% dintre inspectorii şcolari sunt vaccinaţi cu schema completă

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava a informat, într-un comunicat de presă,  că 27 de elevi,  23 de cadre didactice şi 4 persoane din rândul personalului didactic-auxiliar au fost confirmate cu Covid-19, iar alte 27 de clase sau grupe vor funcţiona în sistem online.

Totodată, ISJ Suceava a precizat că  la sediul instituţiei a ajuns, luni, „Caravana vaccinării”, iar unii dintre inspectorii şcolari au fost vaccinaţi cu cea de-a treia doză de vaccin împotriva SARS-CoV-2.

ISJ a menţionat că procentul de vaccinare al inspectorilor este de 84,37, 27 de inspectori şcolari fiind vaccinaţi cu un număr de doze corespunzător schemei complete de vaccinare. Dintre ei, 15 s-au vaccinat cu cea de-a treia doză în cursul zilei de luni.

„Este momentul să fim responsabili, activitatea de astăzi (luni – n.n.) fiind în acelaşi timp un exemplu şi un îndemn pentru vaccinarea voluntară a personalului din învăţământ, ca măsură de diminuare a efectelor pandemiei de Covid-19.  În felul acesta, actul didactic se va desfăşura cu prezenţa fizică a copiilor, elevilor şi profesorilor cât mai mult timp” a declarat inspectorul şcolar general al ISJ Suceava, Grigore Bocanci.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a transmis că  „susţine şi recomandă vaccinarea tuturor angajaţilor din învăţământul sucevean”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: