Harrison Ford a aterizat în Sicilia pentru filmările la următoarea producţie din saga „Indiana Jones”

Actorul american Harrison Ford a ajuns în Sicilia pentru filmările la cea de-a cincea producţie din saga „Indiana Jones”, care se vor desfăşura în unele dintre cele mai pitoreşti şi străvechi locuri de pe insula italiană, informează EFE vineri.

Actorul în vârstă de 79 de ani a sosit joi după-amiază pe aeroportul din Catania, au confirmat managerii săi: „Da, este Indiana Jones! A fost o mare onoare să-l întâmpinăm în Sicilia”, au scris ei pe reţelele sociale, mesajul fiind însoţit de câteva fotografii.

Cel mai faimos arheolog de pe marile ecrane porneşte în cea de-a cincea sa aventură în Sicilia, iar prima oprire are loc în situl antic Siracuza, în amfiteatrul grec sau în „Urechea lui Dionysos”, o grotă artificială cu un ecou interesant.

Însă, el va fi prezent şi în alte locuri din Sicilia, cum ar fi labirintica insulă Ortigia, oraşul Trapani, San Vito Lo Capo sau Cefalu, un oraş amplasat între mare şi un uriaş promontoriu stâncos.

Noua producţie, în care James Mangold, regizorul „The Wolverine” (2013) sau „Logan” (2017) îl va înlocui pe Steven Spielberg, este aşteptată în iulie 2022 şi-l va include în distribuţie pe Antonio Banderas.

Este a cincea parte a unei saga care s-a oprit în 2008 cu filmul „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”, lansat după aclamatul „Raiders of the Lost Ark” (1981), „Indiana Jones and the Temple of Doom” (1984) şi „Indiana Jones and the Last Crusade” (1989).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: