Rugbi, Divizia Naţională

CSM Suceava, la a patrulea succes stagional

> Într-un meci din etapa a XIII-a, CSM Suceava – CSUAV Arad 33-12

Runda a XIII-a a Diviziei Naţionale de rugbi a programat pentru CSM Suceava întâlnirea cu echipa din diagonală, CSUAV Arad. Pe un frig crâncen şi un teren tare, la finele săptămânii trecute, elevii antrenorului Marcel Creţuleac şi-au luat revanşa în faţa arădenilor.

Cu un moral excelent du-pă victoria de la Gura Humorului, sucevenii nu le-au dat prea multe şanse adversarilor. Primul eseu al gazdelor a venit în minutul 13 şi a purtat semnătura lui Claudiu Chirilă. Sabin Creţu a transformat şi CSM Suceava avea 7-0 pe tabela de marcaj. Până la pauză sucevenii au mai culcat de două ori balonul în terenul de ţintă advers prin Tăuteanu şi Portariu, ambele încercări fiind transformate de Sabin Creţu.

Chiar la începutul reprizei secunde, CSM Suceava a înscris un nou eseu prin Custrin. Cum Sabin Creţu a transformat, scorul a devenit 28-0 pentru gazde. A urmat apoi un forcing arădean concretizat prin două eseuri, din care doar unul a fost transformat.

Ultimul cuvânt însă l-au avut tot sucevenii, „taurul furios” Tăureanu neputând fi oprit de nimeni până în but. Cum Sabin Creţu a greşit ultima transformare, scorul final al partidei CSM Suceava – CSUAV Arad a fost 33-12.

Deşi victoria a surâs gazdelor, chiar dacă a fost etapa a XIII-a, din păcate, ghinionul nu a ocolit formaţia CSM Suceava, tânărul Atudorei accidentându-se grav pe final de meci. (Foto: ADRIAN POPOVICI)

Rezultate consemnate în etapa a XIII-a:

CSM Suceava – CSUAV Arad               33-12

RC Bârlad – CS Năvodari          13-27

CSM Galaţi – Ştiinţa Petroşani           16-8

RC Griviţa Bucureşti – CSU Alba Iulia  52-3

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: