Andy Murray a rămas fără verighetă

Obiceiul de a-şi lega verigheta de şireturile pantofilor de sport i-a fost fatală jucătorului britanic Andy Murray, căruia i-au fost furate încălţările, împreună cu verigheta, după ce acesta le-a lăsat la uscat, sub maşina sa, în faţa hotelului în care locuieşte la Indian Wells.

Faptul că şi-a aerisit pantofii de tenis transpiraţi, sub maşină, în faţa camerei sale de hotel din California, i-a adus lui Andy Murray probleme în căminul conjugal, deoarece pantofii i-au fost furaţi, împreună cu verigheta sa, legată de unul dintre şireturi.

Murray, care s-a căsătorit cu Kim Sears în 2015, are obiceiul de a juca de atunci cu verigheta legată de unul dintre şireturi, lucru pe care l-a făcut şi la una din sesiunile de antrenament, înaintea meciului de debut, în turneul de la Indian Wells, împotriva francezului Adrian Mannarino.

Păţania l-a determinat pe scoţian să lanseze, joi, un apel video, în încercarea de a recupera inelul.

„Aseară, după cina de la Indian Wells, m-am urcat în maşină pentru a mă întoarce la hotel şi nu mirosea prea bine. Îmi lăsasem pantofii de tenis acolo… au fost cam 38-39 de grade, aşa că pantofii erau umezi, transpiraţi şi mirositori” a spus Murray în vi-deoclip.

„Am decis, când m-am întors la hotel, că pantofii au nevoie de aer, că trebuie să îi usuc puţin… Nu am balcon în cameră şi nu am vrut să îi las în cameră să miroasă urât. Aşa că m-am gândit să las pantofii sub maşină… peste noapte. Dimineaţa, când m-am întors la maşină, pantofii dispă-ruseră. A trebuit să mă duc la un magazin local să îmi cumpăr alţi pantofi, e drept, diferiţi de cei pe care îi port în mod normal…, ceea ce nu este sfârşitul lumii, dar nu este ideal”, şi-a continuat relatarea britanicul.

„Mă pregăteam pentru antrenament când fizioterapeutul meu m-a întrebat «unde este verigheta ta?». Iar eu am zis «oh, nu»…. Aşa că da, şi inelul meu a fost furat. Inutil să spun că sunt în mare încurcătură acasă, aşa că vreau să încerc să îl găsesc”, a încheiat britanicul, în tentativa de a-şi recupera verigheta cu ajutorul fanilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: