Lewis Hamilton fotografiat alături de Naomi Campbell şi alte vedete la Săptămâna Modei de la Paris

Pe lângă faptul că este cel mai titrat pilot din Formula 1, Lewis Hamilton este şi un model reprezentativ în lumea modei. Britanicul este cunoscut pentru faptul că poartă haine extravagante în weekendurile de Formula 1, iar faptul că a fost văzut la un eveniment de modă nu este deloc surprinzător.

Septuplul campion mondial a fost prezent la Balenciaga pentru săptămâna modei de la Paris. În plus, Lewis a fost fotografiat alături de nume importante din diverse industrii.

Majoritatea piloţilor ar prefera să fie departe de lumina reflectoarelor atunci când au terminat un weekend de F1. Cu toate acestea, Hamilton este diferit şi adoră să participe la evenimentele mondene care îi trezesc interesul. În consecinţă, participarea pilotului Mercedes la un astfel de eveniment, savurând o noapte petrecută la Paris, cu ocazia unei prezentări de modă, alături de celebrităţi ale industriei, nu reprezintă o surpriză.

Hamilton a purtat o ţinută complet neagră, cu un lanţ argintiu şi auriu în jurul gâtului. El a fost fotografiat alături de modelul britanic Naomi Campbell, de directorul executiv al Balenciaga, Cedric Charbit, de redactorul-şef al revistei British Vogue, Edward Enninful, dar şi de modelul american Amber Valletta.

În plus, Hamilton a fost văzut discutând şi râzând împreună cu rapperul american Kiari Kendrell Cephus, alias Offset.

La scurt timp după dramatica desfăşurare a Marelui Premiu al Italiei de la Monza, Hamilton a zburat la New York pentru celebrul eveniment Met Gala organizat de Vogue. Evident, el nu a fost singura personalitate sportivă prezentă la eveniment.

Din lumea baschetului, Stephen Curry a fost prezent, în timp ce din lumea tenisului, Emma Răducanu şi Serena Williams au fost fotografiate la eveniment.

Având în vedere că astfel de evenimente de modă au loc în fiecare an, nu va fi ultima dată când vom vedea astfel de personalităţi sportive la astfel de evenimente de lux. În ceea ce-l priveşte, Hamilton, de 7 ori campion mondial, va continua întotdeauna să onoreze padocul F1 cu haine extravagante şi va continua să fie prezent la prezentările de modă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: