Primarul a semnat… „ca primarul”

> Gafă impardonabilă la Primăria Suceava: toate informaţiile despre rectorul emeritus Adrian Graur, au fost trecute în contul rectorului Valentin Popa în raportul de specialitate pentru titlul de Cetăţean de onoare al Sucevei > Ion Lungu şi-a cerut scuze pentru situaţia jenantă şi a promis sancţionarea celor care au greşit

Primăria Suceava a făcut o gafă impardonabilă în documentaţia privind acordarea titlului de Cetăţean de onoare al municipiului, rectorului USV, Valentin Popa, trecând în raportul de specialitate toate distincţiile, iniţiativele şi meritele rectorului emeritus Adrian Graur.

Primarul Ion Lungu a fost sunat în timpul şedinţei de rectorul Valentin Popa, care a considerat că a fost vorba despre un afront la adresa lui.

„Este o situaţie jenantă care s-a întâmplat în Consiliul Local şi mi-o asum în totalitate. La referatul de aprobare a proiectului de hotărâre prin care se acordă titlul de Cetăţean de onoare al municipiului Suceava pentru prof. univ. dr. Valentin Popa, în raportul de specialitate sunt trecute copy-paste toate iniţiativele, distincţiile cu care a fost onorat rectorul emeritus prof. dr. ing. Adrian Graur. Este o mare, mare eroare! M-a sunat dl rector Popa foarte supărat, pe bună dreptate. Pare un afront la adresa dumnealui. Eu îmi cer scuze în numele salariaţilor primăriei. Asta este situaţia…” a spus Ion Lungu în finalul şedinţei de joi a deliberativului.

El a menţionat că raportul de specialitate a fost greşit „pentru că s-a făcut un copy-paste la raportul pe care l-am avut când l-am făcut cetăţean de onoare pe dl Adrian Graur”.

„Referatul de aprobare semnat de mine, viceprimarul Lucian Harşovschi, dna consilier Buburuzan şi dna consilier Gâtlan este în ordine, pe când celălalt raport de specialitate este un copy-paste de la dl Graur. Eu îmi cer scuze pentru dl rector Popa. A fost o chestiune pe care n-am sesizat-o la timp, pentru care îmi pare rău. Şi voi face o analiză amănunţită în Primărie ca să văd ce s-a întâmplat. Sunt totuşi oameni pe care îi apreciez, îi ştiu de o viaţă în Primărie. Când văd semnătura lor, nu mai stau să citesc încă o dată. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar este clar că nu este în ordine” a mai spus Ion Lungu.

Primarul şi-a cerut din nou scuze, arătând că vor fi sancţionaţi cei care au greşit.

„Îmi cer scuze. Domnule rector Popa, aveţi toată admiraţia noastră. Îmi cer scuze în numele Primăriei şi voi face tot ce trebuie să îndrept această eroare şi să plătească cei care au greşit” a mai spus Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

  1. Sa si ceara scuze fata de dl prof. dr. ing. Graur! Chiar asa de ticalosi sunt angajatii Primariei? Dl. primar este prea ingaduitor…dar firesc cineva trebuia sa si dea seama de gafa

  2. Hary Twatter says:

    Asa se intimpla cind cei de la coada vacii intocmesc rapoatre de specialitate pentru merite universitare iar alesii care au lepadat cismele de cauciuc cind au intrat in oras semneaza in cunostinta de cauza. Vinovat este primarul.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: