Peste 400 de suceveni s-au vaccinat cu doza a treia de vaccin anti-Covid

Primele 408 persoane s-au vaccinat marţi, 28 septembrie, cu doza a treia a vaccinului anti-Covid în centrele de vaccinare din judeţ.

Datele au fost transmise ieri, de directorul executiv al DSP Suceava, farm. Olivia Ioana Vlad, care a anunţat că, în total, marţi s-au vaccinat 778 de persoane, un număr dublu faţă de media zilnică din ultima perioadă.

Potrivit sursei citate, din cei 778 de suceveni, 340 s-au vaccinat cu prima doză, 30 cu doza a doua şi 408 cu doza a treia.

Distribuţia pe centre de vaccinare a fost următoarea: Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – 24 de persoane; Spitalul Municipal Rădăuţi – 6; incinta Grădinii zoo Rădăuţi – 48; centrul de vaccinare de la Policlinica Fălticeni – 41; centrul de vaccinare Vatra Dornei – 40; sala de sport a Colegiului „Dragoş Vodă Câmpulung – 79; Centrul Iulius Mall Suceava – 293; Casa de Cultură Siret – 38; drive – through Shopping City Suceava – 153; cabinete medicale de familie – 56.

Până marţi inclusiv, 106.682 de suceveni au fost vaccinaţi împotriva Covid-19, dintre care 85.546 cu rapel.

Reamintim că începând de marţi, 28 septembrie, românii pot să se imunizeze cu doza a treia de vaccin anti-Covid. În acest sens a fost prelungit programul de funcţionare al centrelor de vaccinare din judeţul Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI