Primul program-pilot de transport şcolar în municipiul Suceava

> Elevi din zona cartierului ANL Burdujeni vor fi preluaţi din staţii şi transportaţi la Şcoala Nr. 10

 Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că de ieri a fost introdus, în zona cartierului ANL Burdujeni, unde sunt mulţi copii, elevi ai Şcolii Generale Nr. 10, un program-pilot privind transportul şcolar.

Un autobuz şcolar va circula pe traseul str. Putnei – Şcoala Generală Nr. 10 şi va prelua copiii din staţiile stabilite împreună cu părinţii. Elevii vor coborî doar în faţa unităţii de învăţământ, iar după ore vor pleca acasă cu acelaşi autobuz. Accesul lor în autobuz se va face pe baza abonamentului sau a biletului.

Programul este de luni până vineri, după cum urmează: 7.40 –  pleacă din str. Putnei; ora 12 –  pleacă din faţa unităţii de învăţământ; 12.40 –  pleacă din str. Putnei, cu elevii care au ore după-amiază.

„După perioada de testare, vom analiza ce trebuie modificat în privinţa orarului. În funcţie de cereri, vom analiza dacă putem introduce acest proiect şi în alte zone. Doar aşa putem reduce din traficul rutier şi, totodată, îi vom şti pe copii în siguranţă” a transmis ieri viceprimarul Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: