IPS Calinic s-a infectat cu SARS-CoV-2 şi este sub tratament medical

> Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a transmis că nu a fost intubat, nefiind într-o stare gravă

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a anunţat, ieri, că Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Calinic, a fost infectat cu SARS-CoV-2 şi că nu este spitalizat. Într-un comunicat de presă se menţiona că IPS Calinic urmează tratament specific.

„În urma apariţiei unor informaţii în spaţiul public privind starea de sănătate a Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, facem următoarele precizări:

– La acest moment, Înalt-preasfinţitul Părinte Calinic nu este spitalizat, ci urmează un tratament medical şi proceduri specifice după ce a fost diagnosticat şi tratat corespunzător în urma contactării SARS-CoV-2; precizăm totodată că Înaltpreasfinţia Sa nu a fost niciodată intubat sau într-o stare gravă.

– Înaltpreasfinţia Sa mulţumeşte respectuos tuturor celor care l-au susţinut cu rugăciunile: monahi şi monahii, preoţi, credincioşi şi credincioase, tineri şi bătrâni, elevi şi studenţi, în această perioadă dificilă.

Dumnezeu să ne aibă în sfânta Lui pază!” a transmis Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor.

Reamintim că şeful Cancelariei IPS Calinic, părintele David Oprea, a avut Covid-19 şi a murit în urma complicaţiilor suferite, fiind înmormântat în urmă cu o săptămână la Mănăstirea Cetăţuia. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: