Primarul Ion Lungu s-ar vaccina cu doza a treia

> „Dacă mâine dimineaţă se dă voie la vaccinare, cu siguranţă, în măsura în care mă încadrez, mă voi vaccina” a declarat el

„Sperăm ca loteria vaccinării să ducă la creşterea numărului sucevenilor care se vor vaccina” a declarat Ion Lungu, primarul Sucevei.

Edilul-şef crede că vaccinarea reprezintă soluţia pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, în condiţiile în care, în ritmul actual de noi „pozitivări”, reşedinţa judeţ riscă să intre în „scenariul roşu” până la jumătatea lunii octombrie.

„Am văzut aceste premii fabuloase, care sper să-i determine pe oameni să se vaccineze mai mult, pentru că altă soluţie nu e” a arătat Lungu. El spune că nu se va înscrie la „tombola vaccinării”, dar şi că nu va ezita să se prezinte pentru a-i fi administrată a treia doză de vaccin anti-Covid-19. Potrivit edilului-şef, au trecut deja 6 luni la vaccinarea completă (luna ianuarie 2021), acum aşteptând să primească doza a treia. „Dacă mâine dimineaţă se dă voie la vaccinare, cu siguranţă, în măsura în care mă încadrez, mă voi vaccina cu doza a treia. Nu mă voi înscrie (la tombolă – n.red.), dar dacă intru automat la selectare, nu voi lua premiul, dacă voi câştiga” a punctat primarul.

Ion Lungu a făcut apel la suceveni să respecte, în continuare, regulile privind purtarea măştii de protecţie, distanţarea fizică şi igiena personală. „Se ştie că port masca în exces, la serviciu şi peste tot. Trebuie să ne protejăm, inclusiv prin aceste măsuri” a subliniat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: