Municipiul Suceava intră în scenariul roşu, alături de comunele Iacobeni şi Rădăşeni

> În scenariul galben intră oraşul Milişăuţi şi comunele Hârtop, Ipoteşti, Sadova

Suprefectul Alexandru Salup a convocat ieri, în şedinţă extraordinară, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) al judeţului Suceava, pentru stabilirea de noi măsuri pentru asigurarea rezilienţei comunităţii şi de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza judeţului, în scopul limitării şi prevenirii răspândirii SARS-CoV-2.

Astfel, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a adoptat Hotărârea nr.163 din data de 25 septembrie.

Prin această hotărâre s-a decis ca începând cu data de 27 septembrie, ora 0, oraşul Milişăuţi şi comunele Hârtop, Ipoteşti, Sadova să intre în scenariul galben.

Prin acelaşi document s-a stabilit ca, de la aceeaşi dată şi oră, pentru 14 zile, in municipiul Suceava, comunele Iacobeni şi Rădăşeni să se aplice măsurile specifice scenariului roşu.

Adăugăm că, în urma deciziilor de vineri ale CJSU Suceava, municipiul Fălticeni a intrat în scenariul roşu alături de comunele Gălăneşti, Pârteştii de Jos, Pojorâta şi Vama. Pe de altă parte, municipiul Vatra Dornei şi comunele Bălăceana, Capu Câmpului, Mălini, Moara şi Vadu Moldovei au intrat în scenariul galben. (N.B.)

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: