Din cauza evoluţiei epidemiei de SARS-CoV-2

Activităţile Salonului Literaturii Române din Bucovina au fost suspendate !

> Publicul va fi invitat la întâlnirea cu cartea şi scriitorii când situaţia epidemică o va permite

Managerul Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava, Gabriel Cărăbuş, a anunţat, vineri, suspendarea activităţilor ediţiei din acest an a Salonului Literaturii Române din Bucovina care erau programate pentru ziua de astăzi.

„Având în vedere situaţia epidemologică actuală privind creşterea alarmantă a numărului de infectări cu noul coronavirus SARS-CoV-2 în municipiul Suceava, implicit intrarea municipiului începând de astăzi în scenariul roşu, respectiv ţinând cont de măsurile de precauţie specifice pentru siguranţa publicului, invitaţilor şi, implicit, a personalului, anunţăm cu părere de rău că Biblioteca Bucovinei suspendă activităţile Salonului Literaturii Române din Bucovina, ediţia a XVII-a, care urma să se desfăşoare luni, 27 septembrie” a transmis vineri managerul Bibliotecii Bucovinei.

Gabriel Cărăbuş a cerut scuze tuturor celor care doreau sau urma să participe la acest eveniment.

„Vom aştepta publicul în atmosfera deosebită din Sala de Artă «Elena Greculesi» la întâlnirea cu cartea şi scriitorii în momentul în care evoluţia epidemiei o va permite” a menţionat managerul Bibliotecii Bucovinei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: