Un fost oficial al Partidului Comunist spune că China a răspândit în mod deliberat Covid

 Wei Jingsheng, fost membru al partidului comunist chinez, a declarat că China a răspândit în mod deliberat Covid la un turneu militar, cu două luni înainte ca restul lumii să afle despre virusul mortal, conform Daily Mail.

Wei Jingsheng a declarat că Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019 ar fi fost primul eveniment de super răspândire a virusului.

Turneul internaţional pentru sportivi militari a avut loc la Wuhan – oraşul aflat la originea pandemiei Covid-19 – cu două luni înainte ca China să notifice Organizaţia Mondială a Sănătăţii despre primele cazuri.

Jingsheng susţine cu nu este întâmplător faptul că unii dintre cei 9.000 de sportivi internaţionali care sau participat la eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă. Declaraţiile sale au fost făcute filmul documentar produs de Sky News „What Really Happened in Wuhan”.

El susţine că a auzit că guvernul chinez a efectuat un „exerciţiu neobişnuit” în timpul jocurilor.

Afirmaţiile sale au fost susţinute de fostul consilier principal al Departamentului de Stat al SUA, Miles Yu. El a spus că sportivi francezi, germani şi americani au fost printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu, prezentând simptome asemănătoare Covid, dar nu au fost niciodată testaţi pentru virus.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: