„Scenariul roşu a fost prelungit pentru Poieni Solca şi instituit la Baia, Bălcăuţi, Berchişeşti, Ciocăneşti şi Stroieşti

> În scenariul galben rămâne Zvoriştea, intrând şi comunele Burla, Coşna, Panaci

 Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava a dispus, ieri, noi măsuri privind restricţii în mai multe localităţi, ca urmare a creşterii ratei de incidenţă. Astfel, a adoptat Hotărârea nr.160, prin care s-a decis ca, începând cu data de 24.09.2021, ora 0, comuna Zvoriştea, iar începând cu data de 25.09.2021, ora 0, comunele Burla, Coşna şi Panaci să rămână/ să intre în scenariul galben, pentru o durată de 14 zile. Totodată, s-au prelungit măsurile specifice scenariului roşu pentru comuna Poieni Solca, în acelaşi scenariu fiind introduse comunele Baia, Bălcăuţi, Berchişeşti, Ciocăneşti şi Stroieşti. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: